Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Το Aloe Apartments σας υποδέχεται στην Αμμουλιανή... Σ’ αυτό το μαγευτικό μικρό νησάκι της Χαλκιδικής, που βρίσκεται στον Κόλπο του Αγίου ‘Ορους και το αγκαλιάζουν στοργικά οι χερσόνησοι της Σιθωνίας και του Άθους, δημιουργήσαμε έναν φιλόξενο χώρο ανεπιτήδευτης αισθητικής, λιτής αρχιτεκτονικής και απέριττης λειτουργικότητας...

Τα πέντε δωμάτιά μας και οι υπόλοιποι χώροι, με πανοραμική θέα την θάλασσα και την αγιορείτικη κοινότητα, «λούζονται» από το φως, τα χρώματα και την αύρα του Αιγαίου, ενώ η διακόσμηση, η άνεση και οι παροχές, δημιουργούν γαλήνια και φιλική ατμόσφαιρα.

Ξεκινώντας την ημέρα σας με το πλούσιο πρωινό που προσφέρουμε, στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε τις παραλίες του νησιού, όπως είναι οι Αλυκές, ο Άγιος Γεώργιος, η Μεγάλη Αμμούδα και τα Καραγάτσια ή να εξερευνήσετε τα εκπληκτικά Δρένια (ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών σε αρκετά κοντινή απόσταση). Όσοι λατρεύετε το ψάρεμα, τις καταδύσεις και το υποβρύχιο ψάρεμα, ο υποθαλάσσιος πλούτος θα σας σαγηνεύσει, ενώ όσοι αγαπάτε τους χαλαρωτικούς περιπάτους, τα φυσικά μονοπάτια που διατρέχουν τις πράσινες περιοχές ή τα γοητευτικά δρομάκια του οικισμού, με τα καπετανέικα σπίτια και τις ολάνθιστες αυλές, προσφέρονται γι’ αυτήν την δραστηριότητα. Και, βέβαια, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον αρσανά στο λιμάνι (αξιοζήλευτο δείγμα αγιορείτικης αρχιτεκτονικής) και τον παλιό ναό του Αγίου Νικολάου (χτίστηκε το 1865).

Φιλοδοξώντας οι διακοπές σας ν’ αποτελέσουν μια μοναδική εμπειρία για σας, σας περιμένουμε στο Aloe Apartments της Αμμουλιανής, σίγουροι ότι η επιλογή σας θα σας αποζημιώσει με ουσιαστική χαλάρωση, ξεκούραση κι ευχάριστες αναμνήσεις.

 

ΥΠΟΔΟΧΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΔΩΜΑΤΙΟ "ΑΛΚΥΟΝΗ"

ΔΩΜΑΤΙΟ "ΕΡΩΔΙΟΣ"

ΔΩΜΑΤΙΟ "ΠΕΛΑΡΓΟΣ"

ΔΩΜΑΤΙΟ "ΧΕΛΙΔΟΝΙ"

ΔΩΜΑΤΙΟ "ΨΑΡΑΕΤΟΣ"

ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

© 2023 Aloe Apartments - Αμμουλιανή -
Designed by sirisaak.com